Vise și Călătorii

Tipsuri: Cazare Mamaia

Pentru că se apropie sezonul estival m-am gândit să scriu un articol despre cum ar trebui să ne alegem un sejur și o cazare în Mamaia – am ales Mamaia pentru că ea a rămas destinația preferată a românilor. De multe ori, ceea ce găsim pe internet nu are nici o legătură cu realitatea.

Foarte important! În cazul în care nu apelați la o agenție de turism și doriți să vă faceți o rezervare online, trebuie să vă documentați bine – asta pentru a evita surprizele neplăcute. În primul rând – citiți cu atenție comentariile și vedeți nota unității de cazare.

Dacă doriți o cazare in Mamaia atunci  va trebui să vă așteptați la prețuri mai ridicate – se știe că un sejur în Mamaia este mai scump decât un sejur în Eforie, Saturn, Costinești, Vama Veche, etc. Eu aș recomanda să  NU vă lăsați pe ultimul moment cu cazarea deoarece există riscul să rămâneți doar cu variantele cele mai proaste…sau în cel mai fericit caz cu variante bune dar și foarte scumpe.

După cum se știe partea de nord a stațiunii Mamaia este cea mai frumoasă și implicit și cea mai scumpă. Cum nu toată lumea este dispusă să plătească o avere pentru a petrece un sejur in Mamaia eu v-aș recomanda să vă îndreptați către o cazare în Constanța, deoarece este mult mai accesibilă.

Uitându-mă mai atentă peste tarifele de anul acesta de pe litoral mi se pare că văd o discrepanță prea mare între prețuri – adică o camera la un hotel de 4* începe de la 70 eur și ajunge să depășească 200 eur. Totuși mi se pare foarte mult – așa că m-am uitat la o variantă mai accesibilă și am găsit un hotel de 2* în Mamaia la prețul de 21 eur, dar este de nerecomandat. Din motivul acesta eu v-aș recomanda ori să apelați la o agenție care v-ar face pachete de vacanța la prețuri mai accesibile ori să vă documentați foarte bine înainte de a face o rezervare online.

Cu siguranță veți găsi o variantă foarte bună pentru un sejur de neuitat!

egipt

Sezonul de vară a început…

Share

Comments (4)

 1. Aliceee Traveler

  Mda,e greu cu cazarea la mare, mai ales in Mamaia care a devenit un magnet pt turisti in ultimii ani. Sincer preturile mi se par prea mari pt conditiile de la noi, dar ce mai conteaza daca e cerere, e si oferta.

 2. IanaTravel (Post author)

  In primul rand vreau sa iti multumesc pentru vizita si pentru comentariu, Alice – pentru mine blogul tau reprezinta intr-adevar o enciclopedie, daca am nevoie de informatii stiu sigur ca la tine le gasesc.
  Referitor la Mamaia iti spun sincer ca nu inteleg de ce aceasta statiune reprezinta un magnet pentru foarte multi turisti, sunt atatea locuri in tara si in strainatate care merita vazute si exploatate, dar asta este alta poveste…sunt convinsa ca din punct de vedere financiar Mamaia este mult mai scumpa ca alte destinatii..dar fiecare este liber sa aleaga ce doreste! Numai bine si te mai astept in vizita – cu pasi mici imi fac si eu loc in aceasta lume minunata a blogurilor de calatorii.

 3. ora exacta

  De unde v-ati inspirat pentru acest articol?

  1. IanaTravel (Post author)

   Personal, statiunea Mamaia mi se pare supraevaluata… iar, comentariile de pe site-urile de tip Booking, Expedia, Trivago…confirma acest lucru! :)

Leave a Comment